Advokatbolaget Tryggve Emstedt Gävle


ADVOKAT EMSTEDT
Tryggve Emstedt har med stor framgång ägnat sig åt mål rörande tvångsomhändertagande av barn i mer än 30 år varav 3 år i domstol. Detta är tillsammans med utlänningsrätt en av hans största specialiteter.


KLIENTER I HELA LANDET
Vi finns i Gävle men jobbar över hela landet och har även kontor nära Borås.


ADVOKATBOLAGET
Tryggve Emstedt
Familjerätt, Utlänningsrätt, Brottmål, LVU, Affärsjuridik till småföretagare ink skuldsanering, Socialrätt, Avtalsrätt.
Läs mera här >>


BEHÖVER DU ADVOKAT?
Behöver du snabb hjälp och prata med advokat och jurist. Tveka inte kontakta oss redan i dag.
Ring 026 - 51 23 23Advokatbolaget Tryggve Emstedt AB

Tryggve Emstedt

Födelseår: 1953
Befattning: Advokat

Bakgrund

Mitt namn är Tryggve Emstedt. Jag är ursprungligen från Göteborg och växte upp i Göteborg samt utanför Mariestad. Värnplikten gjorde jag på A9 i Kristinehamn som signalist. Åren 1973-1978 läste jag juridik i Uppsala. Efter avslutade studier flyttade jag till Gävle 1979, och har bott här alltsedan dess, där jag gjorde min notarietjänstgöring på Länsrätten i Gävle fram till 1982. Under en period arbetade jag på Bollnäs kommun och från maj 1984-1988 arbetade jag på Sandgrens advokatbyrå och startade sedan egen byrå.

Tryggve Emstedt har arbetat som advokat i 30 år. Under de första åren som advokat/biträdande jurist arbetade jag med många olika typer av mål inom en rad olika rättsområden men från början av 90-talet har jag blivit alltmer inriktad på utlännings- och familjerätt. Under årens lopp har det blivit många uppmärksammade fall som passerat revy: Dit hör Anca Teisanu från Rumänien, Kapten Slava från Ryssland, barnen Soto från Chile och många andra. På senare år har jag även varit en av tre ombud för synskadade Nadina från Bosnien samt ombud för sydafrikanska Kimberlys mamma.

I dagsläget tar utlänningsärenden ca 60-70 % av min tid och resten av tiden arbetar jag huvudsakligen med familjerätt samt brottmål. Jag företräder också en rad olika småföretagare i deras kontakter med myndigheter mm. Vidare är jag vice ordförande för asylkommittén för Gävleborgs län sedan ca 11 år tillbaks. Om Ni vill ta mina tjänster i anspråk så bör det helst avse utlänningsrätt, familjerätt, brottmål och LVU.

Tveka inte att ringa och fråga mer

Huvudsaklig inriktning

  • Familjerätt
  • Utlänninsrätt
  • Brottmål
  • LVU
  • Affärsjuridik för småföretagare ink skuldsanering
  • Socialrätt
  • Avtalsrätt

Nyheter

Tveka inte, Kontakta oss!
Många behöver juridisk hjälp i dagens samhälle. Det kan handla om tvister, familjeproblem, skuldsanering, brott och utlänningsrätt med mera. Vi finns till för att hjälpa dig i alla lägen. Tveka inte, kontakta oss gällande ditt problem.

Bokutgivning
Om du är intressead av litteratur så kan du inhandla mina utgivna böcker såväl på kontoret direkt av mig eller på webben i flera olika e-butiker. Följ länkarna nedan för att läsa mer om mina bokutgivningar.

Bokus >>
Adlibris >>
Books-On-Demand >>


Advokatbolaget Tryggve Emstedt AB, Box 1021, 801 34 Gävle | Besöksadress: Norra Skeppsbron 3c, 1 tr. | Tel: 026-51 23 23 | Fax: 026-65 81 16